Slider 01 Slider 02 Slider 03 Slider 04 Slider 05 Slider 06

Хотел ”Консул” - София

Хотел "Консул" - София е стилен семеен хотел, категория "3 звезди", намиращ се само на 2 км от летище "София" и на 20 минути от центъра на София.

Нашите гости от всяко кътче на света - от Австралия до Африка, от Европа до Северна и Южна Америка, се радват на спокойна и уютна атмосфера в предлаганите от нас 5 "малки" стаи, 5 "стандартни" стаи и 2 "малки апартамента". Неразделна част от хотела е ресторант "При Консула", където всеки наш гост може да се наслади на вкусна закуска или на някое от превъзходните блюда, приготвяни от нашите специалисти-готвачи.

Накратко за нас

Чудесно разположение

Достъпът до центъра на града е бърз както съм собствен, така и с обществен транспорт - спирката на трамвай №22, намираща се само на 200 м от хотела, осигурява директен достъп до центъра. До терминалите на летище "София" се стига само за 10 минути, а на 6 км от хотела се намира Бизнес-парк "Младост".

Перфектно обслужване

Комфорт и удобства

На 24-часовата рецепция можете да поръчате събуждане по телефона или такси, да получите актуална полетна информация, туристическа или друга необходима информация. На ваше разположение са безплатен паркинг - особена зона за паркиране, намираща се пред самия хотел, както и безплатна безжична интернет връзка.